idol

Nu ska jag sätta mig i sängen och titta på IDOL, eller asså dom avsnitten jag missat :) Jag har förberätt med 2 mackor 2 maryland, te och babybelle :D
Man lever bara en gång

Puss lovers ♥

huddinge

tjolahopp :)
En helt ok dag förut min trötthet -.- Vi hade vanliga lektioner och inget var speciellt kul... Men efter skolan blev allt tjolahopp för då åkte jag och fina flikkorna till Huddinge, filippa är ju sjuk men vi andra ;)
Vi hade de mys mys käka på donken och as garva ett X antal gånger :P
jag köpte mig en mascara och en parfym jag sparat till, DKNY rosa äpplet, jihooo! ;D
Jag hade 20% rabatt på de, bu ya!
Och så köpte jag en penna och stifft :)
En toppen dag (efter skolan) ♥
Om ca 20 min ska jag på gympa, kul kul ! Jag chatta med Macke B i min klass och sa att han kommer och kollar, vi får se om det stämmer annars hjälp, nerrå XD<3
Sen ska jag sätta mig bekvämt i min säng och vrida datan och titta på idoool eftersom jag missade i förrgår, viktigt asså! haha x)
Nu måste jag göra mig i ordning, todelooo my friends ♥

Dagens outfit:
Byxor: Puss&kram
linne:JC
skärp: vet inte x)
kofta: VILA


Mickis gmn i Huddinge <33333333333

Mascara parfym och en gratis prov parfym man fick :)

PUSS


fantastic

Jag är ganska trött med att tänka att börja inlägget med sorry men jag har inte tid med så mycket bloggande, nu i 7 i Falkberg är otroligt hårt men läxor, vi har läxor hela tiden!
Och därför måste jag plugga hela dagarna långa och om man ska vara med en kompis blir det plugg, life is hard!
Idag hade vi musik eller egentligen dans men jag och jennifer har bytt till musik, jeag tror filiipa också gör det, hoppas de :)♥
Men jag och jenfa har bestämt att hon ska KANSKE spela gitarr och jag sjunga verserna och vi sjunger refr. tsm vi får se om vi vågar vida upp den på Valentine Rock isf har vi lång tid på oss.  Annars hade jag slöj d men eftersom Filippa är skuk ( :'( ) och mickis var hos tandläkaren på morgonen så fick jag vara själv på slöjden men fter typ 10 min gick jag upp till Jenfa o Elli som va på NO:n sen hade vi lite engelska och sen FRANSKA som suger, då hade vi läx förhör som vi har imorgon också, buhu säger jag!
Sen hade vi NO och då titta vi bara på fil på youtube sen hade vi ju musik.
Efter skolan gick jag till Mormor där jag hade de chill =) myys!
Sen gick jag hem och åt middag sen mot hallen, gympa 4 dagar på raken.
Vi tränade fristående som är en slags dans kan man säga inom gymnastiken, sem tycker ni är bäst hittils idol? Jag tycker att de är så himla många som är bra så jag kan inte bestämma mig om du frågar mig :)
Inga bilder idag tyvärr, jag skriver när jag skriver :P<3

Fin låt, de är den vi KANSKE ska sjunga :)<3

idol

Nu ska jag kolla på idol och äta marabou :D skriver i paus, puss på er :)<333

svenska hollywood fruar


Japp jag ska göra om dom flesta gör på måndagar kl 9.00 :)

Puss på rumpan

fin finare finast

tjabba krabba!
Dagens träning på gympan var rolig och inte ett dugg jobbig och de gillar jag, höhö! Men vi tränade inför tävlingen om 2 veckor och körde lite handvolter och volter på stationer, en  rolig träning.
När vi skulle ha spindel-ståande tävling på slutet så hade jag fått en jättebra början så jag tänkte nu kan jag nog vinna. Men så ramlar elin som står bredvid mig ner pladask då börja båda aaas garvafast jag stog kvar fast jag as garva men tillslut kunde jag inte hålla balansen mer för jag garva så mkt så jag föll också pladask som en liten groda, hahahaha!
Efter träningen så gick jag hem och då va Maria och Daniel där (min faster och hennes kille) och dom skulle gå till min kusin Jocke som bor på morgonvägen och dom har precis flyttat in där så jag har aldrig varait där så jag ville se hur de ser ut så jag följde me med cyklen, när jag kom hem så va jag vrål hungrig och då tog jag kyckling sallad.Maria och daniel hade lånat våran bil och kört lite här och var och de kostar ju bensin och då fick pappa en hundra lapp av dom, och då gav Pappa mig den, Taack pappyy, yes en hundralapp rikare, uh yeah! Nu ska jag ducha så känner mig lite fräsh efter träningen inte för att jag har svettas då, men de är alltid fräsht att ducha efter sin träning. hm?
"flickan som lekte med elden" är 15-års gräns på så jag får inte följa med eller de är inte säkert att dom andra ska gå nu heller men om dom ska vill inte jag vara ensam hemma, buhu! ^^
jag får damp på min kamera eller på datan eller på båda, för när jag ska ladda in bilderna står de "enheten känns inte igen" ...mm...e....n  det har ju F*N alltid gått förut, jag lackar ur!
oj oj nu ropar duchen efter mig, haha XD
Ha en fin dag mina finate läsare :)<3


bild ifrån....

....bästaste kusin Ester!  http://ehzswie.blogg.se/

hihi titta va felicia ser förvånad ut ;)<3

Snart drar jag på gympa vi hörs senare tror jag ♥

söndag


Sötaste Julia bästevän, ALLTID vi ;)♥



oj oj oj helgen bara flyyger iväg, håll i hattarna gubbar!
De är redan söndag och på söndagar går ju jag på gympa, vi ska ha tamling så det ska bli rajtantajtan.
Den slutar ju kl 2 efter de har jag inga planer alls! ngn som vill hitta på ngt kuligt?
Juste på kvällen ska jag på bio my family, och marcus. Vi ska se flickan som lekte med elden, eller vi får se vi har inte bokat biljetter så de är inte bokat och klart men troligtvis blir de av.
Annars på dagen kommer jag ha tråk!
Juste jag hade besökar rekord igår 18 st :P Och de är faktiskt ganska bra för min del för jag har typ inte lagt ut den ngn stanns jag har bara sagt till mina vänner och så att jag har blogg men den har väl spridits =)
Jippijoo!

Toodiloo my lovers



lördagsmys

Nu ska jag gå ner till Teven och vara social med min famlij och tjocka i mig godis och läsk ;)
ha en  mysig kväll, pussen på nosen ♥

föresten är det ngn som vet om det är ngt bra på TV ikväll jag har faktiskt noll koll kokosboll!
Aja får väl kolla runt lite! :P<3

hemma

nu är jag hemma eller jag har varit hemma rättt så länge men vi har ätit middag o så också. Dopet var jätte fint och de var jätte kul att träffa every body, och felicia är ju världens gulligaste bebbe, asså seriöst jag älskar små barn.
Efter dopet va de fika och då fanns de tre olika tårtor eftersom jag ääälskar parsipan tog jag den rosa prinsess tårtan, fika borden va jätte gulliga det såg ut som en liten flick träff om ni fattar, asså typ som i filmer att dom har "te party" och så har dom små gullinga te koppar, hihi :D
Men min dag har varit perfa har eran? hoppas de.
Jag har tagit så mkt foton så min kamera blev trött och ville inte ha ngr batterier på slutet men de va inget jag missade att fota iaf, och de va ju bra.
Felicia världens sötaste gulleplytt!

Felicia sover, shhhhhh!

Felicia vaken :) visst är hon j*vligt söt ?

Dom här är tagna med min mobilkamera men kamerabilderna kommer kanske sen men som sagt min kamera ligger på laddning ;)<3

Puss alla!

dop

jag får väl bröja dagen med ett förlåt för att jag inte skrev igår men jag va fullt upptagen. Jag gick i skolan till klockan halv 3 så gick jag hem och då skulle vi precis iväg och bada, familjen altså. Eftersom jag älskar at bada så följde jag ju med :P
När vi kom hem skulle vi precis äta middag, vi åt världens godaste kyckling sallad, mumma!
Sen ringde filippa pch undrade vad jag skulle göra ikväll och så bestämde vi att vi skulle ha film-myskväll hemma hos henne, jenfa skulle också va me ;) Vi hade jätte mysigt, vi titta på en skräckis den va faktiskt jätte bra, den hade bra handling och sen va den ju as läskig också =)
Vi åt massa godis och drack läsk och så busringde vi också, hahaha!
Sen åkte jag hem vid 11 tiden tror jag då satte jag mig direkt vid teven och sen somnade jag. Idag har jag hört att de är loppmärknad i Centrum vi får se om jag hinner dit innan vi ska till...... dopet! Jag ska på dop idag och de ska bli jäätte kul! De är min underbara kusin Felicia som döps
Vi få se när jag skriver men jag lär skriva när jag är hemma och inte upptagen. juste Ester kommer ju och de ska bli jättekul att träffa henne som vanligt :)<3
Nu ska jag gå ner och äta frulle bulle, ni får ha en bra dag mina lovers så höra vi :)

Puss puss gulle plyyytt ♥

A flower <3



godnatt sötfis

Nu ska jag och mamma titta en sak på datan sen så blir det sängen för mig eller inte direkt men jag måste göra i orning mig först sen måste jag läsa min book, neej rädda mig!

My hand ♥

Vi hörs!

myys

Jag och mams sitter vid Teven och myyyser, dom flesta kollar väl på idol? de gör vi iaf, och äter ost och kexs, japp de kallar jag myyys ;)
Ha en bra kväll, efter idol blir det läxa...  puss på nosen ♥

jag vaaaannnnn!

yes yes yeeeeeees!
Jag har vunnit en design, uh yeah!
Så snart får jag en jäääääätte fin design, längtar! :D<3333333333333

Gå in på hennes blogg, altså på den bloggen jag vann designen.

http://designbyjessica.blogg.se/

sorry

ledsen att jag inte skrev igår men jag har sååå himla mycket läxor, tyävärr jag hatar att säga det men skolan före bloggen! Igåt hände inget speciellt, eftersom jag inte har gärna för att komma ihåg allt så får det räcka med att det var en OK dag :) Efter  skolan gick vi hem till mickis, jag o mickis och hoppa och gjorde läxor ofc... läxor läxor läxor SUCK!
Men jag ska berätta om dagen iaf, det började med att jag skulle lämna johan på skolan ( 6 år ) men så ville han att mamma skulle göra de och hon hade ju redan åkt till jobbet... men de gick bra tillslut!  och de va massa lektioner, torsdag är våran längsta dag 7 lektioner! Palla liksom, jag tycker att våra lärare är "liiiite" keffa! haha. nerrå da ne lungt Westerkorv! haha lite flumhumör x)
Efter skolan gick jag hem och fortsatte att plugga såklart... man hinner ju aldrig med annat.
Oj va mkt negatift om läxor i det här inlägget, oh juste de är inte så konstigt!
Ni ska få veta en sak snart vänta i några minuter!

Puss på mig och dej :)<3

Ena handen min andra jennifers, så underbart fin bild asså I LOVE IT ♥


kändisdjungeln

Nu är idol slut och nu börjar kändisdjungeln sen så börjar jag att göra i ordning mej sen så ska jag faktiskt gå och lägga mig, opps nu börjar du, puss godnatt :)<3

fräsch

nu känner jag mig fräsch asså, har tagit ett långt & skönt bad bad.
Jag har:

peelat hela kroppen med en kräm som luktar underbart!
rakat mig
haft ansiktsmask
shampoo
hårinpackning
body lotion

Jag måste tvätta bort mitt gamla negelack och sätta på nytt, nu när de är paus på idol
:)♥

Puss på er!

Se ya ♥

hola amigos

tjenixen ;)
Dagen började med att jag inte kunde komma upp så jag gick typ upp vid  halv (en halvtimme efter jag egentligen skulle komma upp) så hade jag 45 min på mig att göra i ordning mig, och ni som känner mig fattar ;) Men jag är ju bäst för jag hann! XD
Som första hade vi träslöjd och där gjorde jag klart min smörkniv & min ram. sen hade vi 2 lektioner till lunch. efter lunchen hade vi NO och då kastade vi mest ut fällskärmar genom fönstret de va fett kul, as grav! x)
efteråt hade vi elevens val och vi kom egentligen inte med på dans som vi ville ha men efter sanck med Örjan & Pontus skulle vi få gå på de ändå!
Sen slutade vi, mickis o elli skulle va med varanndra och filippa och jennifer skulle hem så det fick bli att jag också gick hem, men de var ändå skööönt, chill!
Vi får se vad som händer sen men nu ska jag gå ner och ta glass, jag tror vi har köpt nytt.
Juste jag läste på första sidan av en tidning som låg i köket, på första sidan stog de: Mats gömde kroppen i 49 dagar-satt i TV och pratade om Linda.
Om jag har fattat rätt så har då Linda (en tjej runt 30 kanske? ) som har försvunnit och hennes kille/sambo/man Mats har pratat i TV om Linda (medans hon var borta) och aa "undrat" vart hon tagit vägen osv. Och då har dom kommit på att de är självaste Mats som har mördat henne och gömt undan henne i 49 dagar, jävla äckliga snubbar de finns asså, och det här börjar bara bli allt vanligare och vanligare... tyvärr!


Vi hörs lovers ♥

aj aj min fot!

Halloj!
Idag har varit en helt OK dag, inte så överdrivet trött bara vanligt trött. Vi hade första Idrott då körde vi bip testet, sexorna va me också. Jag va den sissta som va kbar an alla tjejjer, haha grymast ;)
Sen hade vi matte och då räkna vi i boken o jag och mickis va lite flum sen så hade vi lusch ngn äcklig lasange med äckliga rotfrukter, blää! Sen efter luschen hade vi musik och da va de musik tävling Micke, musikläraren satte på en låt så skulle man skriva namn på låten och vem som sjunger. Då vann våran grupp! Jihoo!
Sen hade vi SV och där gjorde vi ngn insändar grejjsimojjs (:P) Sen hade vi SO och de är grymt tråkigt med genomgångar, höhö.
Sen slutade vi och filippa och elli gick hem och jag mickis & jenfa gick hem till mig eftersom vi har gympa på måndagar. Där hemma åt vi mellis och gjorde massa saker :)
Sen skulle  alla äta middag sen.....gympa time! De nästan första jag gjorde när vi började köra va att göra illa foten, inte bra. De va inte ngn stukning inte sån ont utan jag fick typ ont när jag typ hoppa i trampetten elr nått, men de kändes som om jag fick sendrag fast mycket mycket värre! :'( Stackars mig!
Så nu har jag en linda på foten.
När jag kom hem gick jag direkt in i köket och tog en macka och blev lacka på mina föräldrar så nu har jag stängt in mej på mitt rumt och är fucking arg!
Men låt de inte smittas av på er för ni mina små läsare ska få en bild på min fot, som alla säkert är jätte intresserad av.
Se och njuuuuut :D haha

Hemskt asså! =P

Mickis på matten <33

Haha jag hade lite tråkigt på matten :)<3


oboy rostmackor

som rubriken säger, här sitter jag och äter rostmackor och dricker oboy. Va börjar typ kl 9:20 idag tror jah :)
Jag vet inte riktigt om bilderna kommer ikväll för jag kanske är med en kompis elr nåt sen kl halv 7 är de ju gympa till kl halv 9. Så då måste jag ju duscha och allt så vi får se honey boney!
Nu måste jag sminka mig, vi hörs!

Massa hjärtan ♥

En liten bild till er :)♥

armband

de här armbandet va så snyggt, de va ju självklart berlocken som gjorde allting. Och peace märken gillar jag!  Den finns ochkså i guld men jag tyckte silver va finare, 95 kr.
Jag hittade den på Kyssjohanna.se gå in och kolla vettja.
Jag tycker de är jätte fint med sånna som använder armband och jag vet inte vfr men jag använder aldrig de...vill börja göra de ;)

Puss på er ♥

mot teven

Nu ska jag lägga mig i soffan och bara chilla framför teven sen ska jag kanske läsa huckleberry Finn boken, åååh nej jag vill inte! -.-
Sugigaste boken asså, eller kanske efter Varghunden XD

Massa hjärtan

hemma

Sha :)
Nu är jag hemma igen :)
Dagen: Vi blev väckta av lillebror typ kl 10 typ att de va frukost, så då gick vi upp efter ett tag och åt och så. Sen så skulle vi cykla och plocka majs och mamma bah: Näe men de är inte långt alls. Vi bah: okej då vi följer med sen sa mamma: men jag och Johan tar moppen för vi har bara 2 cyklar. Haha så de va aaaaaaas långt vi cykla fan 1,5 mil den dagen. Haha! Vi är så duktiga XD
Sen va vi lite m. Micke och hade lite skoj sen cykla jag och jenfa runt lite till badet och så sen åkte vi hem. Mysig helg asså :D<333
har inte så mycket att skriva om men de är ju skola imorgon (-.-) och efter de får vi se vad som händer :)
Men vi hörs iaf de är jag säker på !
bilder:

våra händer formade som ett hjärta :) älskade jennifer ♥

sööta johan :)

här plockade vi majs kolvar =)

OBS! Taget med mobil kamera, kamera bilderna kommer imorgon :)

Ni får ha de super ♥

godmorgon


Innan jag borstade håret, och jennifer är lite busig i bakgrunden :P

haha =)<3

har lite tråkigt XD

not !
aldrig tråkigt med jennifer ;)<3

jag och jennifer = bäst



HAHA bara för att vi är bäst XD<3

veckans låt

Jenfuus o jag sitter och diggar den här låten, Sebastian Krantz är bara så söt ju!
Vi kan fan n'ästan hela låten XD

jennifer på landet :)

Ja ni som läste de förra inlägget imorse fattar nog rubriken ni andra läs den först :)
Vi hämtade upp Keff (XD) Sen så drog vi mot stallarholmen. Där åkte vi nästan direkt ut med båten och stanna vid en ö där vi plockde svamp. Vi grillade korv m.m Jag och jennifer är bäst på att plocka svamp jag ville att alla skulle veta de xD<3
Sen här "hemma" har vi cyklat runt litegranna typ till badet och så och tagit picture, vi har haft en as mysig dag :) kvällens planer: lördagsmys sen Micke :P
Nu bilder:

DAGENS OUTFIT:
Byxor: jennifers :P
tjocktröjja: JC

Jag o jennifer

ett skellett ben, juh! BLÄSH

jennifer dyker i :P not :D<3

*
mina fötter :)

jag gillar att stänka vatten :P

solnedgång

våra finaste händer :)<3

landet

Nu taggar jag till landet och nejfa hänger med, ni som undrar vfr jag just frågade jenfa va för att hon va med när mamma sa att vi skulle till landet och hon sa att jag fick ta med en kompis så då är de lite konstigt om jg frågar ngn annan. Men ta de lungt ni får följa med en annan gång, I promise! ♥
Jenfa skulle ha datan med så vi kommer uppdatera oss, hare gött! <3

PPE / Sofia

Tack

Tack filippa för att du hjälpte mig med "månadens länkning" som ni ser på vänster sida.
Tänkte bara säga de, höhö!
Puss

Gammal driv bild :P

Filippa Robin Jennifer Elin

Sho bre, har möblerat om i mitt rum och det blev myket bättre är nöööjd :D
Vi åt mumisig lax till middag och hade de myys sen vid 8 tiden typ kom filippa o jennifer då satte vi oss vid Tv och satte på en skräck film den va läskig men skum :P Sen skulle typ Renen hem, hejdååå x)
Sen så satte vi hos vi datan och garva och chatta med tim och drev med honom, haha skoj!
Imorgon ska jag till landet, vi får se hur det blir med bloggandet =)<3

Middag =)

hahahah så jäävla gullig bild på jenfus x)<3

Ego bild :P<3

i mitt förr förra inlägg :P

Så hade jag rubriken sjögurka och ni förstog nog ingenting! XD
Men i skolan har vi kommit på ngr smek namn till några som:

Jag: Aset - För mina initsialer (stavning?) är AS baklänges så då blev de aset XD
Elin: Renen - Elins initsialer baklänges är RE och då blev de renen :P
Jennifer: Keff - Jennifer initsialer är JKF och på ngt sätt fick hon det till keff :D
Filippa: Sjögurka - Helt plötsligt kom Patrik fram till Filippa och ba: Får jag kalla dig Sjögurka? x) haha
Mickis: Bomben - För mickis initsialer är MB och det finns ju både M och B i bomben :P
Elli: Har inget smeknamn tror jag har iaf inte hört ngt

Alla är typ ganska lång sökta, men kul äre =)

Va bara tvungen att berätta :)<3

Japp det här är ASET :P<3

vinnaren av mini-tävlingen är....

................Filippa!
Woho grattis :D
Hon hade 9½ rätt av 10! Det är bra asså.
De hon hade fel på va på frågan "är min favorit färg är bla gult?" Och jag har råkat skrivit blandannat och de är ju faktiskt ganska rätt eftersom ljusgult är fint men rosa är ju min absoluta favvofärg. Men hon är iallafall the winner!

Filippaasyouknow.blogg.se

och hon vann en länkning, längre ner. Jag vet inte hur man gör så att den kommer längre upp men nu kommer den iaf där nere :)<3

Sjögurka

Förlåt förlåt för att jag inte skrev igår som jag skrivit i de senaste inlägget, ledsen! Men som ni vet som jag har sagt har vi ton med läxor och skolan går ju faktiskt före bloggen... tyvärr!
Men igår hände väl inget speciellt jag va med mickis fast det skrev jag ju ioförsig, på kvällen gjorde jag björn läxan och jag blev klar så den kan man ju pricka av att den är klar, yes!
Idag i skolan hade vi som första svenska så då gjorde jag ngr författare sen hade vi NO då gjorde vi våra raketer de va kul så målade jag och mickis dom rosa och ljus grön, snyggish!
Sen hade Lunch då va de jätte strak korv fast de va ju inte äckligt för att vara skolan :) Sen hade vi 3 lektioner i rad med örjan klassråd, SO och egetarbete på EA gjorde jag klar min egelska läxa, nu kan pricka av den, yes!
Sen slutade vi, mickis och jennifer skulle till huddinge och elli och filippa skulle typ hem. Så jag gick också hem elr jag va tvungen för jag skulle hämta min brorsa. Sen här hemma har jag myst, läxfitt faktiskt för nu har jag inte överdrivet med läxor längre eftersom jag gjort dom mesta :)
Jag rostade mackor och gjorde oboy och satt mig ute i solen. Sen har jag tittat på Tv och suttit vid datan, nice nice.
Nu kom Papi så nu ska jag hjälpa till med maten :)<3

jennifer o elli dag ngn dag :P

Dagens outfit

Byxor-Puss&Kram
tröjja-H&M
kofta-Systers men typ VILA
väska-H&M

Elin gör ngt "proffstet" lilla renen XD<3

Jaaag

meee

Ha en toppen dag!

Sofia

hemma hos mickis

Lite pics berätter omdagen hemma sen, nu vidare till...... BILDER ;D<3

vi har typ ton med läxor just nu! :O

Jag o mickis är såå sexiga :P
Sofia Allstrin
Outfit of the day:
Blå tröja: H&M
Mjukisbyxor: Jenfas ;P
Fast det här hade jag ju bara efter skolan, eftersom vi hade idrott som sista, innan hade jag annat ;P
Puss puss :) <3

trillade ner i min brevlåda


Fridaaa :)

HM nya katalog :D

Godnatt =)<3

dagens

Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: Mascara och rouge
Dagens klädsel: Jeans Cheap Monday och kofta HM (se två inlägg ner ;) )
Dagens planer: plugga och plugga lite till och gympa :)
Dagens behöver: energi
Dagens vill ha: trocca
Dagens dryck: oboy
Dagens middag: de har vi inte ätit än så jag har ingen aning
Dagens godis: inget :'( snyft.
Dagens kärlek: inget, I need more! Fall - Brandy
Dagens humör: trött, skrattglad
Dagens läsning: huckle berry Finn, bajsbok! :P
Dagens låt: Fall - Brandy
Dagens bästa personer: mina vänner, alltid!

huckleberry Finn

Hejsan!
Skoldagen orkar jag inte berätta om för den är inte intressan eller kanske ibland? ;)
Vi slutade vid 13:45 eller vi skulle egentligen sluta då men vi slutade tidigare. De va skönt! OFC :D
Efter skolan skjussade mickis mig på sin cykel och elli skjussade jennifer bort till C där mickis och elli skulle låna Klassiker, då inte frivilligt men vi håller på med de i skolan och dom fick ingen bok. På bibblan träffade vi Tuva och ngr fler. Sen så skulle Elli hem och på kvällen skulle hon på Bio, vilken lyckost! Så fortsatte vi (M,J och jag) våran väg hem på cykel. Tre på en cykel, hm? Det gick sådär ett gott skratt fick vi iaf, för vi börja as garva för det gick inte som vi hade trott XD hahahaha!
Sen skulle alla hem och plugga eftersom våra lärare är keffa och ger oss 100 läxor per dag!
juste LÄXA de va de jag skulle göra, puss hörs efter gympan :) <3

Sofia

loka

sitter här och dricker... loka!
Vanlig skol dag idag, eller detta är vår språk dag som vi kallar de för vi har tyo bara språk den dan förutom matten:)
Dagens outfit:

Jeans: Cheap Monday
linne under: H&M
kofta grej: H&M

PPE ♥

Myyys

Nu ska jag sätta på mig en skön pysamas och sätta mig framför Teven och ba chilla, så det lär li sista inlägget. Vi hörs imorgon och jag vill lite lova om bilder då men jag kan försöka.
Puss på er fina läsare ♥

knock you down

Idag började vi 8:15, katastrof katastrof! Och mamma väckte mig typ kl 7 o sen så somna jag om till kl kvar över så jag hade bara 45 minuter på mig för jag brukar alltid sticka prick pluss att jag skulle lämna johan på skolan. Jag hann, det trodde ni jag aldrig skulle avsluta meningen med va?
dagen fortsatte med skola, tråkigt! Fast  vi lutade tidigare eftersom vi inte hade ngn elevsensval så vi slutade typ 12.45 :)
De va nice, efter en lång stund kom vi på vad vi skulle göra efter skolan då gick typ alla till Centrum och köpte lite saker sen alla hem och sen kom filippa o elli så cyklade vi till Kyrkan till en äns, de va Myyyyyys x)
Sen cykla jag hem då satte jag mig vid datan och chatta med jennifer och hon dampa på sin läxa för att inte hennes dat funka så hon kom hit och skrev den sen så åkte hon hem för ett tag sen :P
Jag har ite så mkt mer att skriva.
Juste om ni undrar vfr jag har skrivit Knock you down som rubrik är det för attt jag lyssnar på din just NU =)<3
Bilder kommer tyvärr inte idag/ikväll för det blev strul med bilderna fråga mig inte varför...


Peace&Love

gympa time :) bye <3


Who does not like pink?

dom här bilderna kan ni glo på så länge ;)

renen

Sho bre :)
Är hos Jenfa nu och jag hjälper henne med läxan. Idag så har dagen varit segvi slutade runt 3 så då gick jag och jenfa till bussen så åkte vi till henne vi hade också köpt lite godis på den jätte långa  bussresan. Och så har filippa o elin har börjat kalla jenfaför Keff så vi kom på ett smeknamn till elin RENEN vill ni veta hur vi kom på de? äh ni får veta de iaf, men Elin heter ju  Elin Roos då blir hennes innesialer (stvning?) blir ju ER men då vände vi på de så det blev Re och då blev det Renen, fätt bäst vi är jennifer :D
När vi kommit fram så stog mickis där :9 hejhej mickis x) Och hon och hade fått en början på tandställning och massa så jag och jennifer ba skrek :P<3
Så hade mickis ngn slags Wax till sin tandställning så jag lekte lite med den, höhö! Nu ska  jag kolla om jenfa har ngr roliga bilder x)

Dagens Outfit: Cheap Monday Jeans och tröjja H&M :)

haha jennifer i bakgrunden x)

Våra bästa fingrar :)

haha flum humör :P

Nääääe vi är inte ledsna !

aaaaaah fy fhan va läskig! ser ut som Ica kassen ju! Ni som har sett the strangers fattar ;)

Jag och sexigaste jenfa :D Älskar dej <3

Oj det blev lite många bilder men ju fler destu bättre, mhm? :)


tjenixen

Vet ni ? asså jag kan knappt fatta de själv !
Jag ställde min väcka klocka på 08:00, och så vaknade jag av mig själv på ngt skumt sätt och va jätte pig då trodde jag typ hade stängt av min väckarklocka i sömnen eller nåt men då va klockan SJU! Jag vaknade av mig själv kl 7 och är pigg, shiat! Jag som alltid brukar klaga på att jag är trött :P
På tal om annat, idag börjar vi kl halv 10 med IDROTT och de suger som första, det kanske jag säger varje måndag men ändå :) Sen så har vi musik och svenska och lite sånt.
Efter skolan så har jag inget planerat vi får se vad som händer jag har ju inga större läxor förutom svenskan kanske men de är ingen läxa. Och min Tiger uppsatts ligger fint på mitt skrivbord, uh yeah x)
Oj Oj Oj nu fick jag sms av Jenfa att hon kommer snart jag sitter ju här i pyamas! Upp och hoppa ifrån stolen nu!
Puss på er mina små uulsklingaaar :P<333


yes yes yes

nu är jag klar med engelska läxan, fjuuuu! :)
"inte då en elli fjuuuu :P"
Men det här lär bli de sista inlägget för nu ska jag läsa min prutt bok (varghunden) Tyck synd om mig :P
ah jag får väl säga godnatt då :) Puss älsklingar <3

sötaste djuret punkt slut

sötare än alla djur!



mini-tävling

haha jag tänkte göra en lite rolig sak man vinner inget speciellt bara en ytterst liten länkning men jag kommer inte på ngt annat att vinna, ngn ide? :P
Men aja :P

Frågor:

Vad heter jag i mellannamn?
har jag opererat mig ngn gång?
heter min äldsta kusin david?
Jag har varit i tjeckien?
jag älskar tomater?
min favorit färg är bla gult?
Min faster heter? (alt. anna-karin, Mimmi elr Anita)
Vilken färg på äpplen föredrar jag?
Jag har märket ASER på min data?
är det ifrån början min pappas eller mammas efternamn, (Allstrin)?

Det är 10 frågor och jag tar den som har mest rätt om det är ngn som har lika många rätt så lottar jag, lycka till!

Juste jag kommer inte att godkänna svaren för då finns det folk som fuskar, inte så bra :)

design

nuuuuu, är jag riktigt nöjd. Inte suddigt och ah ganska perfekt. Vad tycks?
jag är iaf jätte nöjd och jag älskar bakgrunds färgen de är min favvo !
<3

ja då var coolingen här igen!

Nu är jag hemma eller jag har vart de ett tag men iaf. Dagen:
Jag gick på gympa och där körde vi lita olika saker de va kul :P Men precis vid frukt pausen så bytte jag om och stack. De var skönt att gå där ifrån för då slapp jag både styrka och plocka fram och undan :P lyyyyyx!
Sen åkte vi ju tillflottsbro och de va riktigt nice att träffa alla så fick jag träffa mickis kille och han trodde jag va 12, bajs på honom! i och för sig hade jag inget smink men ändå :P
Så  hade dom inte natcho tallrik men då hade dom pasta pesto och med kyckling spett så jag tog de och så fick man feta ost och tsatsiki. De va jävligt gott måste jag säga. Men så hoppa vi på den där stora "ballongen" eller vad man ska säga. sen drog vi hem, jag skulle egentligen kolla på lilla elin som spela match men jag hann inte, fan!
Men jag TROR att hon spelar ngn match mer i sitt liv XD
Nu måste jag göra läxor och massa skit åh  gud bara av att tänka på de gör mig trött, hehe.
Men jag måste tyvärr!
sitter här och lyssnar på Funky Town, jag tkr fan den är bra, okej det här är lite läskigt jag gillar en låt ifrån vikingatiden :P
aja, nu kommer det braiga, uuuuuh yeah, nej sofia nu blev det flummigt och oseriöst!
Ni får ha det toppen :)

Peace&love

buon giorno

hihi jag hade lust att skriva godmorgon på ngt annat språk !:)
Idag har jag gympa och sen ska jag till flottsbro för min låtdsas morfar fyller år, Grattis till honom :P
De ska bli kul att träffa alla kusiner, och hoppa på den där stora "ballongen" och äta natcho tallrik för dom bjussar på lunch och jag kommer ihåg sist jag va där att det fanns natcho tallrik så den besäller lilla jag. Men efter de kanske jag ska titta på elins innebandy i dont know men jag VILL men jag vet inte om jag hinner :( Men vi får seeee <3
Sen resten av dan ska jag plugga och de suger......
Näe nu måste jag ner och käka frulle, se ya!

Ready to gympa :P

mys kväll

med familjen kan vara hur mysigt som helst har ni tänkt på de ? :)
Vi har ätit aas god middag nu ska hela familjen bänka oss framför Teven med godis och läsk och sätta på en bra film. Therese är till o med hemma, otroligt!
Vad ska ni göra ikväll? <3
PPE

design

så nu har jag fixat en ny design jag blev nöjd med den förutom en sak  och det är att man inte kan ha BMP för då är alla bilder skarpa och helt klara men felet är att man kan inte ha BMP på bloggen så dom tycker man ska ha suddig bild, bajs på dom!
Så man måste altså ha JPEG, som suger ...!
Hihi jag ville bara att ni skulle veta de, men annars då hur tycker ni den blev blev färgen fin? altså bakgrunden. Som ni kanske ser så är pussmunnen och exakt likadan färg som bakgrunden, jag ska försöka så rubriken får samma färg men saken är att det kanske inte kommer att synnas :O
aja vi får se helt enkelt, kiss on your as x)

shopping dag med mams :)

Jag har haft en jätte mysig dag har ni !? Jag har shoppat en del saker som ni ska få höra snart. Men jag och mamma vi åkte tåg in så strosa vi runt lite granna åt på thai resturang, jag tog wokad kyckling med ris och jordnötssås och jag som va så grymt hungrig  va de såååååå gott !
Jag hitta två par jeans ett par på weekday, cheap monday så jag blev förälskad i sen så ville jag ha ett par till så vi gick runt och titta lite så gick vi in på gina tricot och där hitta jag ett par fast dom va jag osäker på och man ska ju vara säker på dom så vi gick vidare och då hittade vi ett par puss & kram jeans as snygg färg m.m så dom blev mina :) Sen så har jag köot en vit tröjja och två "koftor" eller jag vet inte vad jag ska kalla dom. Men nu vill ni ha bilder va, yes tänkte väl de x)<3

Ego bild ;)

Kofta grej och tröjja HM =)

yeah, jag bjuder på den muppiga bilden på mig så ni behöver inte kolla på fejjset XD

Hahahhahaha den här bilden är ju LITE muppig på mig, plus att det ser ut som jag gör en mini-vinkning, men ignorera fejjset och fokurera på kläderna, byxor Puss&kram, gul och blå kofta grej HM :)

lite närmare :p


PPE <3

upp och shoppa

Ja de vill man ju höra av sin mor på morgonen :)
Idag ska jag och mamma och in till stan jag måste köpa en del saker som jeans en höst jacka m.m Jag slänger in ett inlägg nån gång under dagen. Nu ska jag äta frukost, ha det bäst så hörs vi ♥

hahaha hur många blev lurade? xD


godis

Idag har jag varit så ppiiiip trött så de är inte sant, men slut på de för efter skolan gick jag hej var inte sugen på nåt, jo en sak SOCKERKAKA! så jag ringde till mickis så hon kom hit och vi bakade en as god sockerkaka med vaniljsås i, yammie :)
Sen blev det middags time så mickis drog hem och vi åt grillat, mums :D Sen gick jag ut med jenfa o robin för helt plötsligt ringde jenfa och sa att dom skulle komma till mig XD Så vi hoppade och cyklade runt sen skulle robin hem så vi cykla upp till mickis och så kom hon också ut så vi cykla runt lite vis C och hade det feeettt nice, hihi!
Så va vid vi eklidshallen och då kom Annika & Rasse ut så vi stog och prata jätte länge med dom, sen så skulle mickis hem så jag och jenfa cyklade runt lite och snackade och åt godis sen så stog vi utanför mitt  hus och snackade ännu mer typ tills nu för jag kom nyss in :P

Jag älskar dig jennifer det känns som jag kan berätta allt för dig du är precis som en bästa vän ska vara


I skolan hände inget specci ...

PPE

Haha den ser inte så god ut men ni skulle smakat :P

Ja som ngr vet är ju inte mickis bäst med tårtor och kakor, hon ska antingen soppa fingrarna i den eller stoppa papper i den XD mickis gmn <3333


ny header,fin eller ful?


juste!

Juste! Jag tänkte bara säga att bilder kommer ikväll tror jag eller vid 3-5 tiden kanske :P
Både för förrgårdagen gårdagen och den här dagen :P <3333
PPE       <3

sho bre

Har ingen blogglust, tyvärr! :(
Vfr skriver jag då? hehe lite skumt. Men de lär väl klia i fingrarna ikväl maybe =)<3
"PPE" :D<333

hämden är ljuv

Halloj!
Imorse började vi med Idrott så spelade vi typ brännboll sen hade vi massa tråkiga lektioner, har varit as trött idag:P Efter skolan och jag och ngr fler hem till jenfa där så åt vi mellis för alla va typ as hungriga. Sen så skulle vi göra hämd på robin o robin för dom hade gjort ngt på jenfa :Pså vi försökte komma på en bra plan :P Vi tänkte göra cholklad bollar och rulla en som en bajskorv och lådsas att de va en! Eller hälla salt i så de blir as äckligt och så målade krigsmålning, haha det gick inte som va hade tänkt oss! Haha ;D
Vi hörs, sorry för dålig upptadering :(
PPE =)♥

jenfaaa

shululu!
Är hemma hos jenfa nu och har lite skoj =)
Nu måste jag gå :P ha de gott <333

jenfaaa

shululu!
Är hemma hos jenfa nu och har lite skoj =)
Nu måste jag gå :P ha de gott <333

tjejmiddag

hej fina läsare! =)
Gårdagen:
Som dom flesta vet hade jag en tjejmiddag för jenfa, elli, mickis o filippa, de va för att jag har fyllt år för ett tag sen. Dom kom vid kl halv 6 då tog vi en varsin drink så öppna jag presenterna.
Mickis= en jätte söt halsduk som jag velat ha
Filippa=Nyckelring (ett gulligt hjärta) nagellack och ett läppsyl/läppglans som jag också velat ha ;)
Elli= en jätte cool T-hirt/tunika/oversize thirt (stavning?)
Jennifer=en rosa linne som jag velat ha och tre par söta örhängen :)
Jag blev SUUUÅEr nöjd med presenterna så ni kan inte fatta XD
Sen åt vi kräftor, mums! Sedan Tacos, och de va också mums! ;D
Efter all god mat gick vi upp till mitt rum och kom på att vi kunde göra en wannabe "John Tucker must die" film, haha så jennifer va killen så vi "hångla" med henne, hhahahahahahaah! Men asså inte på riktigt!
Så åt vi jätte god efterrätt, åååååh va gott pallar inte förklara vad de va XD
Vi hade grymt kul!
Sen gick vi ner till TV rummet där vi skulle sova och började att bädda och så och alla va typ på flumm humör, så JAA vi garva LIIIITE!
Vi deckadeväl vid 2 halv 3 tror jag =)
PÅ morgonen altså idag så hade vi ju gympa så vi givk till den kl 12-2. Jag tkr iaf de va skit kul, PPE älsklingar, vi forevaaaa, right ?
Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilder (lite damp  XD)

Haha jag vet mupp bild på mig, men jag syftade mest på min sminkning =)

My outfit fast jag hade vita legginns :P

tracca ;)

jag när vi skulle spela in den där john grejjen, ( "thirten" jag fick av elli)

Hahaha efter ett antal försök med en bra bild med pyamas orkade vi inte mer :P

Jag ska försöka få tag på mer bilder av typ mickis =)

Puss på nosen <3

ishockey

Tjena bloggen, saknat mig!? :) haha juste de va igår jag skrev sisst XD
Det här blir ett kort inlägg för vi ska bah äta och sen sticka o kolla på ishockey ( marcus spelar =) )DEt ska bli rätt så kul !
Jag berättar om tjejmiddan sen.

PPE (puss på er) :D<3

smink smink smink

Nu är tess bara uppe och hämtar en sak så jag passar på att slänga in ett snabbt inlägg.Tess ska sminka mig gör mitt hår  m.m hon sminkar LITE bättre än jag XD <3
Nu kom hon
Puss

welcome to the club

Just nu sitter jag o diggar "welcome to the club-manian" den är bra asså :)
När mina små gäster kommer så kommer jag ju INTE sitta vid datan! Så det lär inte bli inlägg först imorgon, eller juste då har jag gympa så då blir de efter de.
Tänkte slänga in en snabb outfit:

En enkel outfit eftersom jag inte har varit annat än hemma och hanlat.

Linne: JC
Mjukisbyxor: Adidas-Stadium/intersport


Inget smink!

Puss&peace


"modell dagen"

Jag har lite dåligt samvete att jag inte har laddat upp modell bilderna men här kommer dom =)<3

De va abslolut inte alla men de här får duga ;)

Tjejmiddag

hola amigos!

ikväll ska jag ha en liten tjejmiddag för älsklingarna :)
Det ska blir jättekul, och lite senare på dan ska jag oc mamma åka och hanla till den =) <333

De va bara de jag skulle säga puss lovers :)


Bjussar på den, (tagen igår)

grönan

Godmorgon, sovit gott ?
Jag hade en underbar dröm, som jag önska att den va sann men jag vakna tyvärr :'( XD
Igår påvägen hem ifrån skolan stog bilen vid eklid så jag hoppa in där och så åkte vi, till grönan.
De va jätte kul jag och tess åkte insane, och då åkte vi mot den läskiga sidan och med två killar i kanske 20 års-åldern så vi snurra as mkt, det va så grymt kul... och läbbigt! :)
Så gick jag och tess in i spök huset för vi hade en sån där lapp, 2 för 1 så vi betalde 40 kr och gick in där. Det va sååååååå jävla läskigt så jag höll på att skita på mig! och vi gick typ själva för de va typ ingen annan där :O
Men sen så helt plötsligt kom de är aaaaas läskig gubbe ifrån ingenstanns och jag skrek som ALDRIG förr! Sen gick vi vidare och då satt de en gubbe med ryggen mot så jag ba till tess, - de där är en riktig! Hon ba - Nej
Och han satt liksom helt stilla så tess gick as nära honom och då bah reste han sig och vi bah skrek :P
Sen så va jag mkt närmare honom för tess hade typ gått iväg så han ba gick närmare och närmare mig och pressa in mig i ett hörn (nudda inte) tess bah -Sofia spring och så sprang jag, och då följde den där snubben efter oss, o så jaga han oss jätte långt. Åh herregud va jag garva! :'D
Lite senare på kvällen så kom Håkan hellström in på senén och de va värsta draget! hihi =)
Och hans låt: ramlar är faktiskt bra, jag är ju inte Håkans största fan om man säger så! :D<3
Hoppas att ni hade lika bra dag som mig igår =)<3333

I kön till insane hade jag lite booring XD

Jag i lustiga huset!

Johan (suddig bild)

håkan bråkan :)

Ha det gött! :D<3

design

juste! Hur tyckte ni det blev va det fult? va det super fint? va det fett coolt? va de super töntigt? Tell me, annars gör jag om den ;)<3

jeans

Shasha ;)
Hu e de? här är de bara bra, jag har precis klätt på mig och ätit frukost.
Idag blev de ett blått linne ifrån bikbok och ett par jeans som jag aldrig anvät förut, jag trodde att dom va förstora så jag har aldrig testat dom, men jag har iaf fått dom av sis.
Idag blir det väl en rätt så ok dag i skolan med inte allt för tråkiga lektioner, eller kanske?
Efter skolan kommer jag defenetift INTE ha tråkigt för jag ska te grönaaaan :D Jippi kayeej!
Hoppas ni får lika bra dag som mig, så hörs vi antgligen imorogon eller KANSKE ikväll för jag antar att jag kommer hem rätt så sent eller jag vet inte vi får se. jag lovar inget!
PPE ( Puss På Er ) ♥

I miss summer <3

saker ni kanske inte visste om mig

- När jag blir rädd AS GARVAR jag
- När jag är hemma själv och jag hör ngt i huset blir jag ganska rädd, haha :D
- jag bara ÄLSKAAAAAAR att shoppa!
- Jag skulle vilja bli fotograf
- Jag hatar alla äckliga djur som ormar spindlar m.m jag ryser bara av att tänka på de!
- Jag kan ibland tycka att ni är kul att va barnslig med mina kompisar XD
- Ibland kan jag ba va på sånt flumm humör när jag skrattar åt VAD som helst
- jag kan va ganska känslig
- ibland vill jag spola tillbaka tiden till då jag va liten

vad visste du? vad visste du inte? Tell me =)

jag är bäst, bättre än ALLA :D<3

Idag har jag städar rummet gjort läxor och planerat tjejmiddagen, känner att jag har hunnit med ganska mkt :D *stolt*
Jag o min kära sis Tess har klätt ut min kära brur till tjej, haha fy fan va jag garva XD
Ni kan få bilderna sen pallar inte lägga ut dom nu, hiihi ja jag erkänner jag är lat!
Men aja. Nu ska jag fortsätta med mitt ni ska fortsätta med ert, puss på er suckers :D <3333333

pannkakor & Riesen

Shulululu!<3
Nu har jag varit hemma ett tag, jag satt här och gjorde läxor så va jag hungrig men jag orkade inte gå ner och göra mackor men precis då hörde jag mormor där nere och då hade hon gjort pannkakor och de va precis de jag behövde :D så nu sitter jag här och mumsar i mig lite pankisar :) Och så hade hon köpt lire Riesen så de fick jag också. Tack Mormor :D <3
Nu ska jag fortsätta med min läxa :( Åh I Hate It! -.-
Bye my lovers

hahahaha basen

nu sitter jag i skolan i basen (jocke, zachsäcken)  i hans rum, vid hans data :P
Nu börjar vi nog snart, vi hörs puss :D <3
Jag och mickis just nu =) <3

frusna fötter

Jävlar vad jag har drömt i natt (förlåt för orden XP) jag går och tänker på dom hela tiden jag kan inte släppa dom, GAH va jobbigt!
Och så har jag JÄTTE kalla fötter jag har satt på mig ett par tjockis strumpor och jag fruser fortfarande ! :O
Men aja, nu kommer nog mickis snart så då taggar vi till skolan, vi hörs babes :D <3

en liten outfit för underkroppen ;)

Jeans: puss & kram
Skor: H&M
t-hirt: H&M (syns ej på bilden)
svartkofta: Cubus (syns ej på bilden)

mysig dag =)<3

Tjena morsen, idag har det vart en sån där dag som inte är så ofta, att jag är suuper trött. På franskann  jag höll ärligt på att somna! Men de släppte genast när vi slutade, filippa gick hem för hon skulle göra läxor, men jag, mickis, elli & jenfa hade lust att cykla så kom bästaste elli på att vi skulle ha picnic eftersom de va så fint väder så vi gick till C och köpte lite saker, jag köpte baguett, chokladboll och TROCCA :D <3
Vi cyklade bort till enäng undefär vid kyrkan, vi åt massa och hade fett nice lyssna på musik spelade kort och tog en massa pics, jag älskar er flikkor =)<3


Kiss

rainy day -.-

Godmorgon ! =)
Just nu regnar de, och de är så booring, jag vill ha sol sol sooool!
Idag är det typ helt vanlig dag i skolan fast idag är det nog den kortaste dagen iaf och det är iaf grymt skönt. Vi börjar 08:40 och slutar kl 13:45. Vi får se vad som händer idag men jag skulle behöva städa mitt rum -.-
Aja nu ska jag göra mig helt färdig.

Kisses so far

godnatt

ja jag säger väl godnatt nu för det lär blir mitt sista inlägg så ni får sussa sött så hörs vi imorgon i hope, jag vill skriva ngt speciellt men jag  har ingen speciellt att skriva, någon? ideé?

when the loves takes over

Puss :* ♥

hahahhaha...

..hahahhahahhaha jag garvar igäl mig XD
En suuuper gammal bild på mig typ i 2 eller nåt :P det bjuder jag på!



DÅ:

Nu:


lucky day <3

Idag så slutade vi efter lunch så typ kl 12, de va FETT skönt så jag mickis o jenfa åkte te huddinge o titta lite i affärer åt på subway ( yammie ! ) Sen vek jenfa av vid bussarna så jag och mickis traska vidare, när vi va hemma hos mej så ville mickis att jag skulle hjälpa henne med en sak med designen och kanske göra en ny header och jag kan ju säga att vi va så flummiga att det int gick ngt vidare XD det är så himla fint väder så  jag har vart ganska mkt ute och cyklat med johan och lite sånt. Sen när kl slog 7 så gick jag och Pappa till våran granne för det va typ ngt möte för våran gata och jag hade inget att göraså jag följde med för mötet skulle va hemma hos en tjej som jag är (var) hjälptränare, Ohtilia heter hon ;) Man fick äppelkaka och muffins, det var ju därför jag kom dit jue, ofc :D XD
Sen prata som ba om massa tråkiga saker så jag gick hem, och nu sitter jag här !

Ha en fortsatt bra dag hörrni
, vi hörs :D <3

RSS 2.0